Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Φθηνές διακοπές στη Βουλγαρία και την Κωνσταντινούπολη ( Δεν είσαι κορόιδο;)


Αν θες πραγματικά να κερδίσεις φθηνές (τζάμπα) διακοπές διάβασε το μέχρι το τέλος ! ! !

Λοιπόν το παραδέχομαι, η επικαιρότητα καθορίζει τα κείμενα με μιαν ανάσα.
Αλλά δεν μπορώ να μη γράψω κάτι όταν διαβάζω πχ ότι ο Βούλγαρος Πρόεδρος Ρόσεν Πλέβνελιεφ μας λέει ότι ελληνικές εταιρείες δημιούργησαν εκατό χιλιάδες θέσεις εργασίας στη χώρα του και ο δικός μας πρόεδρος δεν έχει έτοιμη απάντηση με μια σειρά από αντισταθμιστικά οφέλη. Θα μου πείτε ότι έχω πολλές απαιτήσεις από έναν γέρο και πολιτικά ευνουχισμένο από την ημέρα της εκλογής του.
Δε μπορώ όμως να μας τα σερβίρουν έτσι, λες και τέτοιες συναντήσεις μας φέρνουν κάποιο κέρδος.
Οκ το φορολογικό μας είναι χάλια, το εργασιακό περιβάλλον με τους συνδικαλιστές στο ίδιο επίπεδο με το αφεντικό είναι αποτρεπτικό για τον Έλληνα επιχειρηματία και ο Κάρολος (η ιστορία θα τον γράψει ως ο λίγος) δεν μπορεί να κάνει κάτι. Θα μπορούσε όμως αυτή τη δυναμική μας διείσδυση στη Βουλγαρία να τη χρησιμοποιήσει ως μια γέφυρα συνεργασίας για κοινή πίεση στους σκοπιανούς (ζητώ συγγνώμη στους αριστεροπροοδευτικούς που δεν τους αποκαλώ όπως θέλουν) εθνικιστές του Γκρουεφσκυ.
Ούτε αυτό όμως …Δεν έχουν σκεφτεί ούτε την Εθνική μας παραγωγή, αλλά ούτε την εκμετάλλευση τον όποιων εργαλείων πιθανά διαθέτουμε.
Όλοι οι γείτονες μας πίνουν στην υγειά των κορόιδων Ελλήνων που ο ανθελληνικός χαρακτήρας του κράτους αλλά και η βλακώδης και αντιπατριωτική μας στάση τους ενδυναμώνει συνεχώς, χωρίς κανένα αντισταθμιστικό όφελος…


Όποιος διάβασε κατά λάθος αυτό το κείμενο μιας ανάσας ας το σκεφτεί την επόμενη φορά που θα πάει για 3ήμερο στη Βουλγαρία και την Κωνσταντινούπολη γιατί είναι πιο φθηνά και ο κόσμος πιο δουλοπρεπής …. Αν το ανθέλληνας το θεωρεί πασέ ή εθνικιστικό-φασιστικό ίσως το βλάκας και κορόιδο  το καταλάβει καλύτερα ! ! !    (δε θα μιλήσω βέβαια για την ασφάλεια σας σε αυτές τις χώρες)