Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

"Ο Δ.Σ.Θ. δεν θα γίνει γκουλάγκ"

Με σημερινές τους (08/02) κραυγές στο διαδίκτυο, μέλη αναρχοκομμουνιστικής δικηγορικής παράταξης συνεπικουρούμενα από τις γνωστές φιλοτρομοκρατικές οργανώσεις τύπου"ἉΝΤΑΡΣΥΑ" και λοιπών "δημοκρατικών δυνάμεων" ανήγγειλαν αντισυγκέντρωση έμπροσθεν των..
γραφείων μας στις 15/02 με στόχο ,όπως είπαν , την ακύρωση της εκδήλωσής μας, την απαγόρευση κάθε δραστηριότητας της Κίνησής μας και την διαγραφή μας από τον ΔΣΘ!!! Όχι ,ακόμα δεν πρότειναν τον εγκλεισμό μας σε κάποιο γκουλάγκ της Σιβηρίας,αλλά πολύ πιθανόν εντός της επομένης εβδομάδας να το πράξουν και αυτό!
Πέραν του φαιδρού του θέματος, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Διοικητικού Συμβουλίου του ,των επικεφαλής των λοιπών παρατάξεων και εν γένει κάθε νοήμονος συναδέλφου-δικηγόρου στην επιχειρούμενη προσπάθεια σοβιετικοποίησης του ΔΣΘ από τους ως άνω νοσταλγούς του Στάλιν.
Καλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να μας γνωρίσουν από κοντά και να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας με τον οποιονδήποτε τρόπο, να παρευρεθούν μαζικά στην πρώτη μας οργανωτική συνδιάσκεψη στα γραφεία της Κ.Ε.Δ (Δωδεκανήσου 7) την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 14.30.
Υπενθυμίζουμε στους αναρχοκομμουνιστές «συναδέλφους μας», οι οποίοι ως όχλος συμπεριφερόμενοι ζητούν την «κεφαλή μας επί πίνακι» ,ότι ο θεσμός των Λαϊκών Δικαστηρίων εντός της Ελληνικής Επικράτειας καταργήθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες του Ελληνικού Στρατού στον Γράμμο και στο Βίτσι τον Αύγουστο του 1949. Ο ΔΣΘ δεν πρόκειται να μετατραπεί σε «γκουλάγκ».
Στις 15/02 ,κατά την επίσημη παρουσίαση της Κ.Ε.Δ θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συναδέλφων μας οι οποίοι στο εξής θα αποτελούν την Διοικούσα Επιτροπή της Παράταξης ,τους νόμιμους εκπροσώπους αυτής και θα πράξουν ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων τα δέοντα ,προκειμένου να μπει φραγμός στον οχετό των ύβρεων ,των συκοφαντιών και των επιθέσεων που μέχρι στιγμής δεχόμαστε.
Τα δέοντα επίσης ευελπιστούμε ότι θα πράξουν και οι συνάδελφοί μας –μέλη του ΔΣΘ. Τώρα δια της συμπαραστάσεώς τους και του χρόνου δια της ψήφου τους….

Θεσσαλονίκη,08-02-2013
Εκ του Γραφείου Τύπου της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων

ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ