Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Επιτέλους αλλάξτε πορεία στα θέματα της λαθρομετανάστευσης και του δημογραφικού !!!

Οι συζητήσεις, όσες γίνονται, για το θέμα της μετανάστευσης δεν στηρίζονται στην πραγματικότητα και τη ρεαλιστική προσέγγιση του θέματος. Στη θέση των δεδομένων που είναι τα αποτελέσματα της παρατήρησης κυριαρχούν δύο προσεγγίσεις
. Στην πρώτη η ανάλυση του θέματος γίνεται μέσα από τη συναισθηματική παρουσίαση εικόνων με ανθρώπους φτωχούς, πεινασμένους και κουρελήδες που γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης ή στόχος ρατσιστικής βίας. Η άλλη προσέγγιση, που μπορεί να λειτουργεί και παράλληλα, είναι αυτή που κάνει φαντασιακά  ηθικοπλαστικά κηρύγματα μιλώντας για την ειρηνική συνύπαρξη των πολιτισμών, την ισότητα αλλά και την ανάγκη ενδυνάμωσης των προνομίων των μειονοτήτων σε σχέση  με τους ντόπιους κατοίκους.  Όποιος λοιπόν θέση μια διαφορετική οπτική στο θέμα και μιλήσει για τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί αυτή η βίαιη εισβολή στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα θα κατηγορηθεί αμέσως για ρατσιστική θεώρηση του θέματος και φυσικά η κουβέντα σύμφωνα με τους κανόνες του πολιτικά ορθού της κυρίαρχης ελίτ δεν θα γίνει.
Αυτή η μονόπλευρη οπτική και η απουσία διαλόγου πάνω στο θέμα όχι μόνο δεν δίνει λύσεις στο πρόβλημα αλλά οδηγεί στην ολοένα και μεγαλύτερη διόγκωση του. Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί λειτουργούν ως εξής : Μιλάς για παράδειγμα για τη δράση μια συμμορίας αλλοδαπών σε κάποια περιοχή της Αθήνας και ζητάς αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που έχει γιγαντωθεί αφού πλέον οι δεξαμενές της μαφίας γεμίζουν από την κάθε καρυδιάς καρύδι ήρθε στον τόπο μας. Η απάντηση που θα πάρεις από τους εκπρόσωπους του πολυπολιτισμού  είναι ότι εξετάζεις το θέμα με ρατσιστική διάθεση και προφανώς και εσύ είσαι ρατσιστής ή φίλος της Χρυσής Αυγής και σίγουρα νοσταλγός του Χίτλερ.
 Αυτή όμως δεν είναι ορθολογική προσέγγιση των προβλημάτων και η απόδειξη είναι ότι με την τακτική τους το πρόβλημα όχι μόνο δεν λύθηκε αλλά γιγαντώθηκε και κατά την άποψη μου μαζί με το δημογραφικό είναι τα πιο σοβαρά προβλήματα του Έθνους μας αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.
Αυτά τα δύο προβλήματα όχι μόνο επιβαρύνουν το οικονομικό μας πρόβλημα ( μας το προβάλουν ως το μεγαλύτερο), αλλά μπορούν σε σχετικά μικρό χρονικό ορίζοντα να σβήσουν το Ελληνικό Έθνος όχι μόνο πολιτιστικά αλλά και βιολογικά. Τα στατιστικά δείχνουν τους Έλληνες ολοένα και λιγότερους (μείον ένα εκατομμύριο μέσα σε δέκα χρόνια) και τους ξένους (σχεδόν όλοι λαθραίοι) να αυξάνονται με αλματώδεις ρυθμούς ενώ ενσωματώνονται ελάχιστοι … Αν υπολογίσουμε ότι οι περισσότεροι εισβολείς είναι και από χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, νομίζω ότι η ελπίδα για ενσωμάτωση ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.
Η κατάσταση είναι σοβαρή και οριακή. Οι καθεστωτικές ελίτ και τα φαντασιακά μοντέλα αντιμετώπισης του προβλήματος απέτυχαν παταγωδώς.
Είναι λογικό και αναγκαίο να αλλάξουμε τροχιά στην προσέγγιση των θεμάτων της λαθρομετανάστευσης και της υπογεννητικότητας. Πρέπει άμεσα να λάβουν υπόψη τις απόψεις όλων αυτών που με φθηνούς χαρακτηρισμούς και ρετσινιές απέκλειαν από το διάλογο γιατί η καθημερινότητα απέδειξε ότι αυτοί είχαν καλύτερη εικόνα του θέματος  και φυσικά οι προτάσεις επίλυσης των προβλημάτων θα είναι σαφώς πιο ρεαλιστική και αποτελεσματική.

ΥΓ 
Η φωτογραφία δείχνει το δίλλημα για την  Ελλάδα ή Ευρώπη που θέλουμε, θα ακολουθήσουμε τους λαθρολάγνους  του πολυπολιτισμού  ή αυτούς που αγωνιούν και φωνάζουν τόσα χρόνια.