Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δημαρχε Μπουτάρη ...τράβα τα λουριά σε καθαριότητα και αστυνόμευση !!!

Αυτές τις φωτογραφίες τις είχα βγάλει την προηγούμενη εβδομάδα σε μια βόλτα μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δεν τις δημοσίευσα για να μην δημιουργώ και εγώ κλίμα μιζέριας για το κέντρο της πόλης και έχει και αυτό αντίκτυπο στη λειτουργία της αγοράς. Ακούγοντας όμως το Δήμαρχο τη Δευτέρα το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο, ειδικά για το θέμα των βουλγάρων ρομά, που όχι μόνο δεν κάνει τίποτα αλλά λέει και εξυπνάδες, τις δημοσιεύω ...Η κατάσταση φυσικά δεν θα αλλάξει μέχρι να πάρει ο δήμος την απόφαση να δουλέψει σοβαρά και χωρίς ιδεοληψίες.
Έξω από το σχολείο στην Καρόλου Ντηλ ...

Η διάβαση για το σχολείο στην Καρόλου Ντηλ έχει πάντα παρκαρισμένα. Η δημοτική αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα...

Καθημερινή εικόνα σε όλη την πόλη....Τα αστυνομικά μέτρα κατά το δήμαρχο δεν θα βοηθήσουν για να σταματήσει το φαινόμενο...αν μαζεύαν τα σκουπίδια τακτικά νομίζω ότι θα το περιόριζε. Επειδή μας λένε ότι είναι ευαίσθητοι ρωτώ αυτό το παιδάκι δεν κινδυνεύει από ασθένειες δεν έχουν ευθύνες οι γονείς του; Τι κάνει η αστυνομία;
  Από άλλη οπτική γωνία
Πεζόδρομος Αγίας Σοφίας
Μοντέρνα τέχνη ή χαλασμένο παγκάκι;

Θλιβερή εικόνα έχει γεμίσει η πόλη εισαγωγής αναπήρους και οι αρχές σφυρίζουν αδιάφορα...Τι έγινε η ευαισθησία σας και κλείνετε τα μάτια σε αυτό το δουλεμπόριο !!!!!
Έλεος !!!
ΥΓ Δεν θέλω να κάνω αντιπολίτευση αλλά σε αυτούς τους τομείς καθαριότητα και δημοτική αστυνομία είμαστε πολύ μα πάρα πολύ πίσω ....Δήμαρχε τράβα τους τα λουριά, εσένα εκθέτουν και την πόλη φυσικά !!!!