Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στην Πάτρα οι Έλληνες είναι σε άμυνα !!!

Ποτέ η βία δεν ήταν κάτι που με γοήτευε, τη θεωρούσα έξω από τις επιλογές μου. Πίστευα ότι μόνο το κράτος με την  αστυνομία έχει το δικαίωμα να την ασκεί μέσα όμως στο στενό πλαίσιο που προβλέπει ο νόμος. Βλέπω τώρα στο διαδίκτυο, κατοίκους της Πάτρας να ξεσηκώνονται και δεν τους αδικώ... Η απουσία του κράτους τόσο καιρό, η αδιαφορία των κυβερνήσεων Πασόκ και Νέας Δημοκρατίας με την ιδεολογική ομπρέλα της αριστεράς μετέτρεψαν τη χώρα μας σε ζούγκλα...ο Έλληνας δεν ζει όπως ζούσε παλιά, ζει σε καθεστώς φόβου. Οι Έλληνες είμαστε σε άμυνα στις ίδιες μας τις γειτονιές, βλέπουμε τις πόλεις και τα χωριά μας να αλλάζουν μέρα με τη μέρα προς το χειρότερο. Βλέπουμε να πληθαίνουν εγκληματίες που η ανθρώπινη ζωή έχει ελάχιστη αξία για αυτούς.
Ναι είναι φτωχοί και έχουν ανάγκη !
Αλλά και ο Έλληνας σήμερα δεν είναι στο κλάμπ των πλουσίων...
Οι μόνοι που ωφελούνται από την παρουσία των ΛΑΘΡΟμεταναστών είναι οι μαφιόζοι εκμεταλλευτές τους και ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
Το Ελληνικό Κράτος έχει καθήκον να προστατέψει τους Έλληνες, αν δεν το κάνει τότε οι ίδιοι οι Έλληνες οφείλουν να αμυνθούν. Δεν είναι ρατσιστικό είναι θέμα επιβίωσης. Το πρόβλημα ξεφεύγει από το κέντρο της Αθήνας και σιγά σιγά πάει παντού.
Το ιστολόγιο εκφράζει την θλίψη του για τη δολοφονία του Έλληνα στην Πάτρα από Λαθρομετανάστες και οργίζεται για την απουσία του κράτους.
Θέλω επίσης να σταθώ πλάι στους Έλληνες που αντιδρούν δυναμικά για να προστατεύσουν τις γειτονιές τα χωριά και τις πόλεις τους  !!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτό πρέπει να το καταλάβει η πολιτική ηγεσία της χώρας και οι εκλογές μπορούν να τους αναγκάσουν να το καταλάβουν. Οι αναγνώστες του ιστολογίου, μυαλό έχουν και μπορούν να καταλάβουν το πως !!!!
(Κείμενο με μιαν ανάσα)