Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πανικός στον ΔΟΛ!! Πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ η “διάπλαση των παίδων” της Χρυσής Αυγής!!


Το ότι ο ΔΟΛ έχει ξεκινήσει μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής το έχει καταλάβει και ο πλέον αδαής ή ανενημέρωτος περί των θεμάτων της επικαιρότητας.


Ο λόγος που έχει εξαπολυθεί αυτή η επιχείρηση παραπληροφόρησης και προπαγάνδας είναι προφανής. Η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ χαμηλή και οι περισσότερες διαρροές της είναι προς την Χρυσή Αυγή. Έτσι ο πατήρ του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, Ανδρέα Ψυχάρη, ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση του μνημονίου και της κυβέρνησης του μνημονίου που καταρρέει, προς τέρψιν όλων των Ελλήνων.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Βρέθηκε φιγούρα του Έρωτα στην Τουρκία, λέτε να είναι από τη βίλα του Σουλεϊμάν;

Η οθωμανική προπαγάνδα των σήριαλ  προσπαθεί να μας δείξει τον  Σουλεϊμάν ως έναν αναγεννησιακό άνθρωπο που αγαπά τον ευγενή έρωτα, την τέχνη αλλά και τις αξίες του ουμανισμού. Οι πραγματικοί όμως γνώστες της ιστορίας θα διαφωνήσουν με αυτή την εικόνα. Οι ιστορικές ανακρίβειες αλλά και εικόνες της λειτουργίας της οθωμανικής αυλής δεν έχουν ούτε στο ελάχιστο καμιά σχέση με την ιστορική πραγματικότητα.
Άρα και πριν διαβάσουμε το δημοσίευμα για τη φιγούρα του Έρωτα αποκλείουμε το ενδεχόμενο να αφορά την οθωμανική περίοδο. Τότε οι γυναίκες δεν ντύνονταν με τα φορέματα που παραπέμπουν στην δύση χρόνια μετά, δεν έκαναν βόλτες εκτός χαρεμιού, δεν, δεν…. Ο σουλτάνος δεν ήταν όλη μέρα σε ένα δωμάτιο και διάβαζε, αλλά έκανε αιματηρές εκστρατείες εξανδραποδίζοντας χριστιανικούς και όχι μόνο πληθυσμούς, ενώ η κρατική μηχανή δεν ήταν αδιάφθορη λες και είναι η κυβέρνηση σκανδιναβικού κράτους σήμερα …
Δηλαδή το μπαξίσι και το ρουσφέτι είναι βενετσιάνικοι όροι;
Στη συνείδηση μας, ξέρουμε δεν ξέρουμε ιστορία ο Τούρκος ή ο Οθωμανός δεν μπορεί να έχει σχέση με μια φιγούρα του Έρωτα … Είναι πέρα από την αισθητική του και το μυαλό μας δεν θα τον συσχετίσει ποτέ με αυτούς όχι μόνο εξαιτίας της γνώσης, αλλά γιατί η μακραίωνη δουλεία μας σε αυτό τον βάρβαρο δυνάστη έγραψε στο DNA μας την πραγματική του εικόνα  σε όλους τους τομείς .
Διαβάστε εδώ για την ανακάλυψη που φυσικά δεν αφορά οθωμανούς :

Γιουνιβέρσιτι οφ Άνκαρα (university of ankara)



Άλλο ένα πρόχειρο και ασύνταχτο κείμενο χωρίς ανάσα:

Χθες βράδυ πήγαμε να δειπνήσουμε σε εστιατόριο «αριστοκρατικής» περιοχής της πόλης.
Δεν γράφω βέβαια αυτές τις γραμμές για να εκθειάσω τα νόστιμα φαγητά, το καλό κρασί και το όμορφο περιβάλλον …
Αφορμή πήρα από μια παρέα στο διπλανό τραπέζι.
Ήταν δύο ζευγάρια, οι άνδρες κουστουμάτοι πενήντα συν, ο ένας μάλιστα αν κρίνω από τα κοκάλινα γυαλιά και το στόμφο στην ομιλία, είχε καθηγητικό στυλ και μονοπωλούσε την κουβέντα. Οι γυναίκες γύρω στα 45 καλοβαλμένες και καλά ντυμένες παρακολουθούσαν και η μία, η κυρία «καθηγητού»,  έστελνε διαρκώς μηνύματα με το κινητό της.
Δεν είναι του τύπου μου να κρυφακούω αλλά ο «καθηγητής» μιλούσε συνεχώς δυνατά και εκθείαζε συνεχώς το τουρκικό θαύμα, εκστασιαζόταν δε με τα κατορθώματα τους στον τομέα της ανοικοδόμησης και της εκπαίδευσης.
Οκ, δεν μπορούσα να ακούω και τα πάντα αλλά έπιανα συνέχεια την ιαχή « Γιουνιβέρσιτι οφ Άνκαρα» « Θα σε στείλω, του είπα, στο Γιουνιβέρσιτι οφ Ανκαρα να δεις το φως σου…»   
Αυτό το καλοντυμένο και καλοβολεμένο από το ελληνικό κράτος, σκουπίδι, όχι μόνο είναι διαφημιστής του γείτονα και ανταγωνιστή για να μην πω εχθρού αλλά κάνει και τον μεσάζοντα.
Πόσο χαμηλά θα πέσει η καθηγητική μας ελιτ…!
Απλά εισπράττει τον μισθό και το μόνο που κάνει είναι να αποδέχεται και να συντηρεί την μιζέρια μας και αντί να αγωνίζεται για βήματα της Πατρίδας εμπρός να στέλνει τους ελπιδοφόρους εγκεφάλους μας στον ανταγωνισμό( αφιλοκερδώς;)
Φοβάμαι, μάλλον είμαι σίγουρος ότι η αναγέννηση δεν θα έρθει (αν έρθει ) από τις προβεβλημένες ελίτ ( Καθηγητών, καλλιτεχνών, TV περσόνων κ.α).
Η ελπίδα έρχεται από τους απλούς μεσαίους ανθρώπους που επιμένουν να έχουν ιδανικά, αξίες, πίστη και λειτουργούν μέσα από τον πυρήνα της οικογένειας αλλά και συντροφιών ή συλλόγων- ομάδων,  σύγχρονα κρυφά σχολεία σε έναν κόσμο εχθρικό, όπως τον έχουν διαμορφώσει οι παραπάνω κυρίαρχες ελίτ.
Ελπίζω τα μηνύματα της κυρίας καθηγητού να πιάσουν τόπο κάποια στιγμή που ο τουρκολάτρης «φίλος» μας θα κάνει ταξιδάκι στο αγαπημένο του Γιουνιβέρσιτι οφ Άνκαρα !! 

Το σημερινό άρθρο του Φ. Κρανιδιώτη (Σκληροί πυρήνες της παρακμής)



Δεν είναι μόνο αγκαλιά με την ανομία, απολογητές των τρομοκρατών, των κουκουλοφόρων, των καταλήψεων και των βανδαλισμών. Δεν συμψηφίζουν μόνο την εγκληματική συμμοριακή δράση στο Βελβεντό, στις Σκουριές, στη Marfin και στα Εξάρχεια ή όπου αλλού με τα κοινωνικά προβλήματα. Στις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις τους «καταδικάζουν» με δυο γραμμές και ρίχνουν βενζίνη, συμψηφίζουν επί μισή σελίδα. Δεν στελέχωσαν μόνο τους μηχανισμούς λεηλασίας της χώρας, τη διαπλοκή, τα μαγαζιά μπετατζήδων, εμπόρων όπλων, εκδοτών και καναλαρχών, που χωρίς αυτούς, τους ανακυκλωμένους αριστεριστές, ανανεωτικούς και αντεξουσιαστές, θα ήταν κουφάρια. Δεν μισούν μόνο την πατρίδα, τη σημαία, τους ήρωες και τα σύμβολά της. Δεν έχουν μόνο κάψα να «σκοτώσουν» τον Παπαρρηγόπουλο για να κοπρίζουν καθεστωτικά τις διεθνιστικές μπούρδες τους στα μυαλά των παιδιών, εξόδοις του ίδιου του έθνους.

Αύριο η δίκη Μπουτάρη Vs Ποντίων

Διαβάζω στην ΚΑΡΦΙΤΣΑ


Διάδικοι θα είναι αύριο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η Παμποντιακή Ομοσπονδίας Ελλάδος, με αφορμή το κλητήριο θέσπισμα του δημάρχου για «παράνομη χρήση» της πλατείας Αγίας Σοφίας την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων.

Η δίκη αρχικά είχε οριστεί για τις 22 Νοεμβρίου 2012, αλλά λόγω των απεργιών κατέστη αδύνατη η διεξαγωγή της. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αρνήθηκε να παραχωρήσει στην Ομοσπονδία τον χώρο της πλατείας για την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης στις 19 Μαΐου 2012 και ζήτησε από την αστυνομία να ελέγχει τους διοργανωτές την ημέρα αυτή. Οι αστυνομικοί, εκτελώντας τις εντολές του, βεβαίωσαν παράβαση σε βάρος της ΠΟΕ για παράνομη κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου της πλατείας. Υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γιώργος Γεωργιάδης (γενικός γραμματέας της ΠΟΕ). Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απέστειλε κλητήριο θέσπισμα στον κ. Γεωργιάδη, καλώντας τον να δικαστεί ως κύριο υπαίτιο της παράβασης.

Ελπίζω ο Δήμαρχος έστω και την τελευταία στιγμή να καταλάβει το λάθος του και να σταματήσει αυτή την απαράδεκτη διαδικασία. Δεν είναι κακό να βάζεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να επανορθώνεις.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Πήρε σβάρνα τα μέσα ο Αγάθωνας ...

Τον είδα το πρωί και στον Αυτιά ...
Πήρε σβάρνα τα κανάλια και μιλάει για τα πάντα ...
Άραξε Αγάθωνα ... γιατί όπως ήρθαν τα φώτα έτσι θα ξαναφύγουν...

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δημήτρης Μαραμής μιλάει στην ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ στο City International 106.1


Εκτάκτως στην ΠΡΟΒΑ του Σαββάτου ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής μιλάει για τις συναυλίες του, Δευτέρα και Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (συμμετέχουν οι ερμηνευτές Εύη Σιαμαντά, Ζαχαρίας Καρούνης, Κορίνα Λεγάκη, Θοδωρής Βουτσικάκης, Μαριάνα Μποζαπαλίδου ).
ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ Σάββατο 5-7 το απόγευμα στο City International 106.1 και στο www.cityinternational.gr

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι της «πολυεθνικής Selanik»


Ο Γιάννης Ταχόπουλος στο βιβλίο « Η Θεσσαλονίκη, ο Μαζάουερ και τα φαντάσματα του οθωμανισμού» από  τις Εναλλακτικές Εκδόσεις, αφού παραθέτει σειρά διανοούμενων και πνευματικών ανθρώπων της Βυζαντινής Θεσσαλονίκης ,  ψάχνει να βρει τους χαρακτηριστικούς εκπροσώπους  της μετέπειτα  πολυεθνικής Selanik.
Διαβάζουμε στη σελίδα 148

« Κάθε σύγκριση μεταξύ της «παραγνωρισμένης λόγω εθνικισμού  αλλά σημαντικής Selanik»(Σχόλιο ιστολόγίου: σαφής ειρωνεία στις θέσεις του Μαζάουερ) και της βυζαντινής , ελληνικής Θεσσαλονίκης είναι άνιση. Αν υπάρχει κάποιος χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της πολυεθνικής Selanik, ώστε να αποφανθούμε για την ιδιαίτερη αξία της, αυτός είναι ο Μουσταφά Κεμάλ πασά, σφαγέας 2-3 εθνών, καθώς και οι καβαλιστές οπαδοί ενός αυτοανακηρυγμένου Μεσσία, του Σαμπετάι Σεβή, ο οποίος κατέστη αρνησίθρησκος μετά τις πιέσεις των Οθωμανών και ένας μεγάλος αριθμός Θεσσαλονικιών οπαδών του προσηλυτίσθηκε επίσης στο ισλάμ- οι περιβόητοι Ντονμέδες. Ο «πολυπολιτισμός» δεν παράγει πολιτισμό.

Κλείνοντας θα ήθελα να προτείνω το βιβλίο του Γιάννη Ταχόπουλου  σε όλους όσους διάβασαν το βιβλίο του Μαζάουερ, έτσι ώστε να μπορέσουν να βγάλουν τα παραμορφωτικά γυαλιά που τους έβαλε ο «διαπρεπής» καθηγητής!  

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Κώστας Κυριακού στο Axis Radio

Ο Τοτός, Χρυσαυγίτης ...!


Δασκάλα:
Τοτέ, γιατί είπες ότι είσαι Χρυσαυγίτης ;
Τοτός :
Γιατί ο μπαμπάς μου είναι Έλληνας, η μαμά μου Ελληνίδα  και οι αδερφές μου Ελληνίδες και αυτές. Για αυτό κυρία !!!
Δασκάλα:
Δηλαδή Τοτέ, αν ο μπαμπάς σου ήταν γκέι και η μάνα σου με τις αδερφές σου πόρνες, εσύ τι θα ήσουν;
Τοτός:
Συριζαίος κυρία !!!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Βάζουμε τέρμα στις βεβηλώσεις των μνημείων της πόλης μας !!!



Έχοντας άποψη για τα σκουπίδια που γεμίζει η κρατική παιδεία τα κεφάλια των παιδιών μας, δεν εκπλήσσομαι καθόλου για το πώς βρίσκονται άτομα που βεβηλώνουν μνημεία της πόλης μας. Αυτό όμως που δεν μπορώ να ανεχθώ είναι η ανοχή η δική μας αλλά και των τοπικών αρχών.
Εμείς περνάμε καθημερινά από μπροστά τους και η υποκουλτούρα του σπρέι και της παρακμής πλέον δε μας ενοχλεί.
 Από την άλλη οι δημοτική αρχή του κυρίου Μπουτάρη μιλά για τουρισμό και ανάδειξη της κληρονομιάς   (ίσως μόνο της μη ελληνικής) και δεν κάνει τίποτα για αυτό το αίσχος.
Τα δύο μνημεία είναι ακριβώς δίπλα στα πανεπιστήμια σε ένα χώρο που τον υποβαθμίζουν διαρκώς (κάποιο πρωί νόμιζα ότι ήμουν στην Καμπούλ) , καλώ τον  Δήμο να καθαρίσει άμεσα τους ήρωες μας από τις βρομιές.
Εκτός αν κάποιοι εγκέφαλοι στον δήμο ενοχλούνται από την παρουσία του Διάκου και του Καρατάσου  που πολέμησαν για να διώξουμε τους Οθωμανούς…
Κάνουμε μαζικά γνωστό το αίτημα για την προστασία των μνημείων μας και πιέζουμε δημοσιοποιώντας όπου εντοπίζουμε πρόβλημα.
Δεν θα περάσει η υπό-κουλτούρα τους!!! 

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΒΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 17/2/2013


Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης και η Koza Mostra στην ΠΡΟΒΑ της Κυριακής 17/2, 5-7,30 το απόγευμα. Επίσης : η ποίηση γυμνή. Οι αλησμόνητοι Βασίλης Λογοθετίδης και η Κατίνα Παξινού. Αυτοκίνητο. Τι τρέχει.
Στραβά κι ανάποδα. Αναπάντεχες συναντήσεις. Ο Άγγελος Ανδρεόπουλος μιλάει για το μιούζικαλ COMPANY. Και τόσα άλλα που μόνο η ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ γνωρίζει.
Κυριακή 5-7.30 το απόγευμα City International 106,1 FM (Internet, www.cityinternational .gr)

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η τοποθέτηση του Χρήστου Μάτη για την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας (Η Αγίας Σοφίας δεν είναι αχυρώνας!)


Η πεζοδρόμηση της οδού Αγίας Σοφίας αναδεικνύει το πρόβλημα της προχειρότητας που διακρίνει τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης στο μείζον θέμα της διαχείρισης του..
δημόσιου χώρου προς όφελος των πολιτών.

Διότι:

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Έβαλε τα πράγματα στη θέση του σε σχέση με τον πεζόδρομο ο Χρήστος Μάτης

Γενικά δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής αλλά στην ομιλία του σε σχέση με τον πεζόδρομο με κάλυψε 100%. Αφού ψύχραιμα και με στοιχεία αποκάλυψε ότι η ίδια η διοίκηση του Δήμου τον απαξίωσε και δεν εφάρμοσε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που έρχεται τώρα και καλά να εφαρμόσει . Μπράβο στο Χρήστο Μάτη που δεν φοβήθηκε το κόστος, δεν χάιδεψε αυτιά και έβαλε το θέμα στη σωστή διάσταση.
Αν βρω το βίντεο με την τοποθέτηση του θα το ανεβάσω !!!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ένα σχόλιο στη νέα φωτογραφία του Γιάννη Μπουτάρη

Φυσικά δεν θα ασχοληθώ με την πόζα του Δημάρχου μας γιατί ίσως και να τον αδικήσω, αν εξωτερικεύσω τις σκέψεις μου.
Αυτό που θέλω να σταθώ είναι ότι βλέπουμε καθαρά ότι έτσι όπως έγινε αυτό που αποκαλούμε πεζόδρομο, δεν σε προδιαθέτει να το περπατήσεις.
Αν πάρουμε το βλέμμα μας από την περίεργη πόζα του Δήμαρχου και δούμε προς τα πίσω, θα συνειδητοποιήσουμε ότι δεν περπατά κανείς. Όλοι οι πεζοί προτιμούν τα παλιά πεζοδρόμια για να ανέβουν ή να κατέβουν την Αγίας Σοφίας !!!
Ο κόσμος δεν είδε ποτέ αυτό το πράγμα ως πεζόδρομο και κανείς από το δήμο δεν τον εκπαίδευσε-βοήθησε να το κάνει !!!
Το παραπάνω συμπέρασμα δεν το βγάζω μόνο από την παρατήρηση της φωτογραφίας αλλά είναι αποτέλεσμα καθημερινής ζωής στον πεζόδρομο.
Θα ήθελα εδώ να θυμίσω παλιότερο σχόλιο σε σχέση με την κόντρα που έχει  ξεσπάσει !!! κλικ εδώ


ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ Κυριακή 10/2/13

ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ Κυριακή 10/2/13
Ένας εκπρόσωπος του… ζωικού βασιλείου μιλάει στην ΠΡΟΒΑ την Κυριακή 10/2/13 (5-7.30 το απόγευμα) για την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων!
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χαρά Κεφαλά (ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ) ξετυλίγει τις εμπειρίες της από τον χώρο που διαπρέπει. Ο Σάκης Πανάς αναλύει σύντομα θέματα ασφαλούς οδήγησης. Ο Θανάσης Γουιβερτ προτείνει λευκή σαγκριά . Η μαμά απ΄ το Μεσολόγγι νοιάζεται για τον γιο που σπουδάζει στα Γιάννενα. Ο Άγγελος Ανδρεόπουλος από Αθήνα μιλάει για μιούζικαλ, παρουσιάζοντας το Sweeney Todd. Η τραγουδίστρια Λένια Ραζή μιλάει για την δουλειά της και τραγουδάει. Ο Στράτος Χασάπης κάνει αφιέρωμα στον Γιάννη Πουλόπουλο. Η μπάλα κυνηγάει τον Τάσο Κοτζάμπαση, ενώ η βασική ομάδα της ΠΡΟΒΑΣ με τον Ηλία Πανά, Παναγιώτη Κουντουρά, Δήμητρα Σαντά και Νίκο Χασάπη, φροντίζει για τα πάντα!
ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ κάθε Σάββατο(5-7 το απόγευμα) και κάθε Κυριακή (5-7.30 το απόγευμα) από City International (106.1FM, www.cityinternational.gr)


Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

"Ο Δ.Σ.Θ. δεν θα γίνει γκουλάγκ"

Με σημερινές τους (08/02) κραυγές στο διαδίκτυο, μέλη αναρχοκομμουνιστικής δικηγορικής παράταξης συνεπικουρούμενα από τις γνωστές φιλοτρομοκρατικές οργανώσεις τύπου"ἉΝΤΑΡΣΥΑ" και λοιπών "δημοκρατικών δυνάμεων" ανήγγειλαν αντισυγκέντρωση έμπροσθεν των..
γραφείων μας στις 15/02 με στόχο ,όπως είπαν , την ακύρωση της εκδήλωσής μας, την απαγόρευση κάθε δραστηριότητας της Κίνησής μας και την διαγραφή μας από τον ΔΣΘ!!! Όχι ,ακόμα δεν πρότειναν τον εγκλεισμό μας σε κάποιο γκουλάγκ της Σιβηρίας,αλλά πολύ πιθανόν εντός της επομένης εβδομάδας να το πράξουν και αυτό!
Πέραν του φαιδρού του θέματος, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Διοικητικού Συμβουλίου του ,των επικεφαλής των λοιπών παρατάξεων και εν γένει κάθε νοήμονος συναδέλφου-δικηγόρου στην επιχειρούμενη προσπάθεια σοβιετικοποίησης του ΔΣΘ από τους ως άνω νοσταλγούς του Στάλιν.
Καλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να μας γνωρίσουν από κοντά και να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας με τον οποιονδήποτε τρόπο, να παρευρεθούν μαζικά στην πρώτη μας οργανωτική συνδιάσκεψη στα γραφεία της Κ.Ε.Δ (Δωδεκανήσου 7) την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 14.30.
Υπενθυμίζουμε στους αναρχοκομμουνιστές «συναδέλφους μας», οι οποίοι ως όχλος συμπεριφερόμενοι ζητούν την «κεφαλή μας επί πίνακι» ,ότι ο θεσμός των Λαϊκών Δικαστηρίων εντός της Ελληνικής Επικράτειας καταργήθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες του Ελληνικού Στρατού στον Γράμμο και στο Βίτσι τον Αύγουστο του 1949. Ο ΔΣΘ δεν πρόκειται να μετατραπεί σε «γκουλάγκ».
Στις 15/02 ,κατά την επίσημη παρουσίαση της Κ.Ε.Δ θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συναδέλφων μας οι οποίοι στο εξής θα αποτελούν την Διοικούσα Επιτροπή της Παράταξης ,τους νόμιμους εκπροσώπους αυτής και θα πράξουν ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων τα δέοντα ,προκειμένου να μπει φραγμός στον οχετό των ύβρεων ,των συκοφαντιών και των επιθέσεων που μέχρι στιγμής δεχόμαστε.
Τα δέοντα επίσης ευελπιστούμε ότι θα πράξουν και οι συνάδελφοί μας –μέλη του ΔΣΘ. Τώρα δια της συμπαραστάσεώς τους και του χρόνου δια της ψήφου τους….

Θεσσαλονίκη,08-02-2013
Εκ του Γραφείου Τύπου της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων

ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Μπουρλότο Χαβιάρι και Όραμα- Έργα και Ημέρες του Ιωάννη Βαρβάκη

Δεν διεκδικεί  την αναλυτικότητα ενός ιστορικού επιστημονικού πονήματος, αλλά μας περιγράφει όμορφα την πορεία αυτού του μεγάλου Έλληνα.
 Καμιά φορά σκέφτομαι ότι αν τις αρχές και τον πατριωτισμό του είχε σήμερα ο ανά τον κόσμο ελληνικός επιχειρηματικός κόσμος η Ελλάδα θα ήταν στην πρώτη θέση !

Αντιγράφω από το οπισθόφυλλο

Από κουρσάρος ήρωας, από έμπορος πολίτης του κόσμου και εθνικός ευεργέτης.

Μια ζωή λες από μύθο βγαλμένη, η ζωή του θρυλικού Ιωάννη Βαρβάκη.

Μπουρλότο Χαβιάρι και Όραμα- Έργα και Ημέρες του Ιωάννη Βαρβάκη, του Ιωάννη Σπ. Κατρακάζου, εκδόσεις Άνοδος.

Το βιβλίο το αγόρασα από το Αριστοτέλειο βιβλιοπωλείο Ερμού 61, τηλέφωνο 2310 282782

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ -City International 106.1-Σάββατο 09-2-2013


ΠΡΟΒΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (9-2-2013)
Αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, η ΠΡΟΒΑ  βγαίνει χωρίς τους συνήθεις …υπόπτους!
Ο Ηλίας Πανάς φιλοξενεί τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Στολάκη, τον ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Μπογιατζή, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και αντιπρόεδρο του περιφερειακού Συμβουλίου Μπάμπη Μπαρμπουνάκη, τον δημοσιογράφο, ηθοποιό και παραγωγό ρ/φ και τ/ο Γιάννη Κυφωνίδη, τον Βασίλη Τερζόπουλο από τον πολυχώρο τέχνης ΜΑΜΙΣΙΟ για τις βραδιές ποίησης κάθε Τετάρτη.
Μια απρόβλεπτη συνάντηση, που φυσικά κάπου θα καταλήξει!
ΠΡΟΒΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ αυτό το Σάββατο στο City International 106.1 FM και διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο !

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική παρενόχληση στο Σάκη Ρουβά

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πληροφορίες από στιγμή σε στιγμή βγαίνει ανακοίνωση του  Σύριζα  σε σχέση με την  παρενόχληση του Σάκη Ρουβα από όργανο της τάξης σε έλεγχο ρουτίνας. Φήμες θέλουν την κυρία Κωνσταντοπούλου να αναλαμβάνει το νομικό κομμάτι της ιστορίας συλλέγοντας τα απαιτούμενα στοιχεία (φωτογραφίες-βίντεο)
Το ιστολόγιο θέλοντας να βοηθήσει το έργο του σύριζα ανεβάζει το βίντεο φωτιά, από ακόμα μια αστυνομική αυθαιρεσία.

Κόντρα για τον Πεζόδρομο(;) της Αγίας Σοφίας



Ο πεζόδρομος στην ουσία ποτέ δεν ήταν πεζόδρομος...Έγινε απλά για να γίνει και τον άφησε ο δήμος στην τύχη του....καμιά υποστήριξη, μηδενικές εκδηλώσεις, μηδενική αστυνόμευση (το παρεμπόριο οργίαζε), ζητιάνες σε βάρδιες (γκάλα γκάλα) ενοχλούσαν τον κόσμο, κάτι σιδεριές, κάτι παρτέρια της κακιάς ώρας. Η ιδέα για πεζόδρομο είναι καλή και την θέλουμε όλοι αλλά όχι έτσι....τσαπατσούλικα !
Καλώ δήμο και περιφέρεια να αφήσουν την κόντρα και να κάνουν κάτι όμορφο και λειτουργικό, έχουν χρόνο μέχρι τον Ιούνιο (αυτές είναι δημιουργικές προκλήσεις)

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 2-2 (Σχολιασμός)

Οκ ειδικός δεν είμαι αλλά έχω δει πολύ ποδόσφαιρο(αν λέγεται έτσι αυτό το άθλημα που βλέπουμε στον Άρη και γενικότερα στην Ελλάδα-πλην Εθνικής φυσικά)
Ο Άρης έκανε ένα

Νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ....

Το ιστολόγιο θέλει ηρεμία στο σημερινό ματς και φυσικά νίκη του Άρη ...Έτσι απλά !!!

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013